Kars’ta Özel Güvenlik Görevlilerine eğitim verildi

Güvenli Okul, Güvenli Eğitim" konulu düzenlenen seminer, Kafkas Üniversitesi Ahmet Arslan Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda yapıldı.

Kars’ta Özel Güvenlik Görevlilerine eğitim verildi
1 dk okuma

Güvenli Okul, Güvenli Eğitim" konulu düzenlenen seminer, Kafkas Üniversitesi Ahmet Arslan Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda yapıldı.

Konferansa Kafkas Üniversitesi bünyesinde çalışan Koruma ve Güvenlik Görevlileri…

Konferansa Kafkas Üniversitesi bünyesinde çalışan Koruma ve Güvenlik Görevlileri ile diğer kurumlarda görev yapan Koruma ve Güvenlik Görevlisi çalışanları katıldı.

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde Kars Emniyet Müdürlüğü'nce düzenlenen seminer 2 gün sürecek.

Eğim seminerinde Özel güvenlik personellerine uyuşturucu, okul çevresi ve…

Eğim seminerinde Özel güvenlik personellerine uyuşturucu, okul çevresi ve içerisindeki güvenlik sorumluluğu gibi bilgilendirmeler yapılıyor.

Seminere katılanlara girişte Kovid-19 tedbirleri kapsamında dezenfekten kullandırılarak, maskesi olmayanlara maske verilerek içeri alındı. Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak oturulması sağlandı.

 

 

Bu haber sizde ne hissettirdi?

Tepkinizi paylaşın. Seçiminizi değiştirebilirsiniz.

SIRADAKİ HABERÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, 13 Kasım 2026 sonuç sorgulama nasıl yapılır, özel güvenlik puanı nereden öğrenilir?
→

Yorumlar

Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.

Editörün seçtikleri

Tüm haberler →