Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz Okullara Özel Güvenlik İçin Çalışmaların Sürdüğünü Söyledi

" Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, okullarda Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun gereği özel güvenlik personeli çalıştırılması konusunda Maliye Bakanlığı ile çalışmaların devam ettiğini söyledi

1 dk okuma

"

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, okullarda Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun gereği özel güvenlik personeli çalıştırılması konusunda Maliye Bakanlığı ile çalışmaların devam ettiğini söyledi.

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkuluʹnun soru önergesini yanıtlayan…

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkuluʹnun soru önergesini yanıtlayan Milli Eğitim Bakanı, okulların daha güvenilir bir hale gelmesi için caydırıcılık amacıyla okullara güvenlik kamerası kurulması işinin okulların talepleri doğrultusunda bütçe imkanları çerçevesinde karşılandığına belirtti.

Milli Eğitim Bakanı, Merkezi Yönetim Bütçesinden 2016 Mali Yılında okul/kurumların donatımı için 681 milyon 739 bin 309 TL ödenek tahsis edildiğini gönderilen ödeneklerin okul/kurumların ihtiyaçlarında kullanıldığını kaydetti.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, okullarda Özel Güvenlik Hizmetlerine…

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, okullarda Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun gereği özel güvenlik personeli çalıştırılması konusunda Maliye Bakanlığı ile çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Kaynak: Okullara Özel Güvenlik Personeli

Bu haber sizde ne hissettirdi?

Tepkinizi paylaşın. Seçiminizi değiştirebilirsiniz.

SIRADAKİ HABERÖGG SINAV SONUÇ TARİHİ: 123.Dönem Özel Güvenlik Görevlisi ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir?
→

Yorumlar

Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.

Editörün seçtikleri

Tüm haberler →