TYP Kapsamındaki Özel Güvenlik Görevlileri Sendikalar Sesimizi Duymuyor!

Koronavirüs Tedbirleri Kapsamında Kritik Noktalara Görevlindirilen TYP Kapsamındaki Güvenlik Görevlileri Süreklik İstiyor.

1 dk okuma
"

Koronavirüs Tedbirleri Kapsamında Kritik Noktalara Görevlindirilen TYP Kapsamındaki Güvenlik Görevlileri Süreklik İstiyor.

Haber sitemize açıklama yapan TYP Çalışanları; 

Türkiye'de her alanda olduğu gibi eğitim öğretim alanında güvenlik…

Türkiye'de her alanda olduğu gibi eğitim öğretim alanında güvenlik  kavramının her geçen gün daha da önem kazandığı gerçeği ortadadır. Devletimiz eğitim öğretim sektöründe GÜVENLİK konusunda yeni görüş birliği olduğu hepimizce bilinmekte. Bilindiği üzere Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren ilk ve orta dereceli okulların güvenlik ve temizliği TYP çalışan personeli tarafından sağlanmaktadır.

Kadro Değil Sadece Süreklilik İstiyoruz

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kritik noktalarda görev almaya başladık,bizler sadece süreklilik istiyoruz sendikalara başvurduk sesimizi duyuramadık bizleri dinlemiyorlar haziran ayında işimizi kaybedeceğiz kadro değil sadece süreklilik için mücadele ediyoruz dediler.

 

 

Bu haber sizde ne hissettirdi?

Tepkinizi paylaşın. Seçiminizi değiştirebilirsiniz.

SIRADAKİ HABER2026 ÖGG sınav sonuç tarihi açıklandı! Özel güvenlik sınavı sonuçları 13 Kasım'da mı?
→

Yorumlar

Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.

Editörün seçtikleri

Tüm haberler →